Looking For Anything Specific?

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası : Qxfehmhrex83hm : Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı.

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası : Qxfehmhrex83hm : Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı.. Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu, giresunspor maçında kavga etti. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı.

Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. .ilk maçında deplasmanda giresunspor ile karşılaşan galatasaray'da kavga krizi yaşanıyor. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz.

Cmji1oobyoncfm
Cmji1oobyoncfm from www.cokozel.com
.marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. .ilk maçında deplasmanda giresunspor ile karşılaşan galatasaray'da kavga krizi yaşanıyor. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu.

Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı.

Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Dakikasında marcao, kendi sahasından rakip sahaya koştu ve takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. .ilk maçında deplasmanda giresunspor ile karşılaşan galatasaray'da kavga krizi yaşanıyor. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı. Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı.

Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Galatasaraylı marcao ve kerem aktürkoğlu'nun skandal kavga görünbtüleri olay oldu!

Afqyfu1sttustm
Afqyfu1sttustm from iaahbr.tmgrup.com.tr
İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Oyunun durduğu anda 40 metrelik koşu yaparak kerem aktürkoğlu'nun üzerine koşan brezilyalı isim önce kafa ardından da yumruk attı. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Dakikasında saha bir anda karıştı. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı.

.fatih terim, giresunspor maçı sonrası, marcao ile kerem aktürkoğlu kavgası hakkında açıklama yaptı.

Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Dakikasında marcao, kendi sahasından rakip sahaya koştu ve takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Oyunun durduğu anda 40 metrelik koşu yaparak kerem aktürkoğlu'nun üzerine koşan brezilyalı isim önce kafa ardından da yumruk attı. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi? Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. .fatih terim, giresunspor maçı sonrası, marcao ile kerem aktürkoğlu kavgası hakkında açıklama yaptı. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti.

.marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Marcao ile takım arkadaşı kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga olayı maça damga vurdu.

2cobugt86fwgum
2cobugt86fwgum from www.or6.net
Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi? Marcao, kerem aktürkoğlu kavgası gibi başlıklar internette araştırılıyor. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz.

Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi?

Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı. Oyunun durduğu anda 40 metrelik koşu yaparak kerem aktürkoğlu'nun üzerine koşan brezilyalı isim önce kafa ardından da yumruk attı. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun fiziksel saldırısına uğrayan kerem aktürkoğlu, olayın üç. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Marcao ile takım arkadaşı kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga olayı maça damga vurdu. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,. Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi?

Posting Komentar

0 Komentar